lauantai 9. elokuuta 2014

Unelmaa etsimässä

Tähän blogiin kirjoittaa kaksi ystävää, joilla on yhteinen unelma. Tuota unelmaa on molemmat mielessään pyöritelleet jo lähemmäs kymmenen vuotta. Unelman toteuttaminen on kuitenkin tuntunut mahdottomalta ja epätodelliselta, liian saavuttamattomissa olevalta.

Elämä tapahtui: tuli lapsia, aika vieri ja kumpikin seikkaili omilla teillään. Nuo tiet kohtasivat kyllä vuosien varrella siellä sun täällä, kunnes kohtalo puuttui vihdoin peliin ja toi nuo kaksi ystävää samaan työpaikkaan. Jostain sielujen sopukoista toinen tuntui hirveän tutulta, ihan kuin olisimme tunteneet aina. Ja niin toinen  ystävä uskalsi kertoa salaisuuden: haen lääkikseen. Ja silloin toinen sanoi: älä viitsi, se on ollut minunkin unelma jo pitkään! Asiaa pyöritellessä tulimme siihen tulokseen, että jos aiomme tehdä tämän, teemme sen yhdessä. Tämä on siis yhteinen matkamme kohti tuntematonta: tavoitteena lääkis 2016.

- Elli ja Maria -

2 kommenttia:

  1. Huuuiiiiiiii! Huikeeta kertakaikkiaan!

    Ihan menee kylmät väreet kehoa pitkin! Oon niin ihastuksissani kun ryhdytte alkamaan toteuttamaan tuota upeaa unelmaanne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mari! <3 Onhan tää aika huikeaa, vaikka matka tulee olemaan pitkä, eikä vain ajallisesti! Tuntuu, että kaikki pitää aloittaa ihan alusta. Siis ihan perusjutuista, koska ne on painuneet jonnekin unholaan. Mutta jos ne on kerran oppinut, niin toivon mukaan ne sieltä pikkuhiljaa taas muistuu mieleen :)

    -Maria-

    VastaaPoista