maanantai 8. syyskuuta 2014

Blogiin uusi ilme!

Niin kuin huomaa, mie olen taas käynyt vähän säätelemässä nappuloita ja muokannut blogin ilmettä. Elli varmaankin jo hermostuu minuun. Tämä on kuitenkin edullisempaa "sisustamista" kuin uusien verhojen ja mattojen ostaminen (ja miulla on ihan selvästi joku syksysisustusvimma päällä), joten antakaa anteeksi :D

Kiitokset muuten kaikille tähän mennessä meidän blogia kommentoineille ja tietenkin myös kaikille lukijoille: sivun katseluita on jo sen verran, ettei ne kaikki mitenkään voi olla omia... tai hakukoneen tekemiä?

Tänään lisäilinkin uppotukin vastauksen ja se näkyy alla. Nyt kun sitä katsoo, se tuntuu jotenkin hirmu yksinkertaiselle. Mutta olen mie meistä hirmu ylpeä, en olisi ehkä meidän ensimmäisen lukutreffi-illan perusteella heti uskonut, että osataan me laskea muutakin kuin lääkelaskuja. Töissähän yleisin lääkelasku (ja yksinkertaisin) on tämä: potilaalle on määrätty lääkettä 4 mg lihaksensisäisenä injektiona. Kuinka paljon annat lääkeainetta potilaalle, kun sen vahvuus on 2 mg/ml?

Että semmoista tänään. 

-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti