keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Täällä ollaan vielä!

Viimeiset viikot on olleet tekemistä täynnä ja kiireessä on postailut jääneet ihan kokonaan. Eikä toisaalta kertomistakaan juuri ole, koska lukeminen on jäänyt vähemmälle enkä  puoleentoista viikkoon ole lukenut ollenkaan. Voisi sanoa, että iski stressi ja piti ottaa vähän välimatkaa koko hommaan.

Olenkin tehnyt jotain ihan muuta ja päivät onkin mennyt käsitöitä tehdessä. Se on todella hyvää vastapainoa kaikelle ja ajatukset on saaneet tuulettua. Nyt onkin taas erilainen fiilis ja odotan jo sitä, että pääsen lukemaan biologiaa. Ajattelin nimittäin jättää fysiikan odottamaan ja keskityn vähäksi aikaa nimenomaan biologiaan.

Töissä on ollut välillä hyvin haastavaa ja siitäkin olen ollut aika väsynyt. Onneksi tähän väliin tuli pidemmät vapaat ja nyt hyvin levänneenä on kiva mennä taas töihin. Taas huomaa sen, miten tärkeää on huolehtia itsestään,  että jaksaa olla myös muita varten!

Eli ei tämän ihmeempää, mukavaa lokakuun alkua ja kirjoittelen taas jahka on jotain raportoitavaa. Pitäkää huolta itsestänne!

-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti